Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 4. – 10. janvāris

 






AUNS Šī nedēļa būs bagāta dažādiem pārsteigumiem. Otrdien var rasties sajūta, ka jūsu aktivitāti bremzē kaut kādi ārēji apstākļi. Dažus darbus var nākties atlikt, savukārt jūs varat neplānoti atgriezties pie agrākajām tēmām un izskatīt iepriekš izskanējušos priekšlikumus. Šo situāciju vēlams izmantot savā labā un ieviest kārtību dzīves jomās, kurām jāveltī lielāka uzmanība. No ceturtdienas varat plānot braucienus.
VĒRSIS Daži jūsu sapņi var kļūt par realitāti. Taču viss notiks mazliet citādi, nekā jūs esat plānojuši. Nedēļas pirmajā pusē piespiedu dīkstāve vai pievēršanās kādai citai tēmai ļaus jums precizēt detaļas un tikt skaidrībā, kam pievērst galveno uzmanību tuvākajā laikā. Ceturtdien var nākties mainīt plānus, īpaši tad, ja tie saistīti romantiskām attiecībām. 

DVĪŅI Darbā notiks pārmaiņas, jums būs jāpārorientējas jauniem uzdevumiem vai jāatgriežas pie agrākajām idejām. Iespējams, tagad to īstenošanai būs piemērotāki apstākļi. Gaisotne darbā būs mierīgāka un komfortablāka. Vairāk laika varēsiet veltīt savām interesēm un izklaidei. Nedēļas otrajā pusē iespējami negaidīti notikumi, kuri jūsu dzīvē ienesīs jaunas vēsmas.
VĒZIS Šajā laikā jums var rasties unikāla iespēja ievirzīt savu aktivitāti jaunā gultnē un likt lietā spējas, par kurām līdz šim neviens neko nenojauta. Var būt izmaiņas arī privātajā dzīvē. Pirmajās trīs nedēļas dienās pavērojiet notiekošo un izdariet secinājumus. Pievērsiet uzmanību zīmēm un ieklausieties apkārtējo padomos. Perioda otra puse būs aktīvāka. Taču jums nav obligāti jāizrāda iniciatīva, labāk ļaujiet notikumiem ritēt savu gaitu. 
LAUVA Jūs varat apjukt no iespēju pārpilnības un pretrunīgajām vēlmēm. Šis periods garantē iespaidu kaleidoskopu. Tas ir aizraujoša flirta laiks, kurā solās būt bagāts ar negaidītiem pavērsieniem. Taču nesteidzieties ar secinājumiem par jaunajām attiecībām un, vēl jo vairāk, kaut ko solīt. Brīvdienas ir labākais laiks ceļojuma sākumam. Taču tikpat lielu gandarījumu jums sagādās arī iespēja iemācīties kaut ko jaunu. 

JAUNAVA Būs jāsadala savi spēki un jāsaplāno laiks, iespējams, arī jāpievēršas kaut kam jaunam. Taču var nākties risināt arī atliktos jautājumus. Perioda pirmajā pusē pievērsiet uzmanību pārmaiņām, kas notiek jūsu tuvumā, jums var uzrasties palīgi un domubiedri. Taču jūsu palīdzība pašlaik var būt nepieciešama arī kolēģiem un tuviniekiem. Mainīsies prioritātes, tāpēc pareizi izmantojiet jaunās iespējas. 
SVARI Sākas pārmaiņu laiks, taču jebkuras, arī pozitīvas, pārmaiņas izraisa stresu. Nedēļas pirmajā pusē nesteidzieties sniegt atbildes un dot solījumus. Nogaidiet, līdz apstākļi noskaidrojas pilnībā. Vairāk uzmanības veltiet savai veselībai. Pirmdiena un otrdiena ir piemērota kosmētiskām procedūrām un citiem pasākumiem, kuri palīdzēs jums uzlabot izskatu. Šajā laikā nenāktu par sliktu paņemt atvaļinājumu. 
SKORPIONS Pēc iepriekšējā mēneša pārslodzēm pienācis pozitīvu pārmaiņu laiks. Taču arī tagad jūs var pārņemt sajūta, ka nespējat kontrolēt kādu svarīgu procesu, bet notikumu gaita nav paredzama. Eksperimenti personīgajās attiecībās var radīt nopietnas problēmas. Pacentieties atslābināties un dažas dienas nogaidiet, jo steigties un nervozēt nav jēgas.
STRĒLNIEKS Šonedēļ pamazām izzudīs šķēršļi un apstākļi, kas jūs kavē sasniegt ieplānoto. Negaidīti var atrisināties kādi svarīgi jautājumi. Drīz vien sajutīsiet, ka jums atkal uzsmaida veiksme, bet darbā būs vērojams progress. Taču šī nedēļa ir pārejas periods, tāpēc nevajag pārsteigties. Svarīgāk ir sekot pārmaiņām un perspektīvām, kas jums paveras, iegūt partneru atbalstu. 
MEŽĀZIS Jūs var pārņemt spēku izsīkums. Pievērsiet veselībai lielāku uzmanību, labi izgulieties, ēdiet veselīgu pārtiku. Šajā laikā vajadzētu paņemt atvaļinājumu un atpūsties. Turklāt pašlaik jūs varat uzticēt savus pienākumus kolēģiem vai partneriem. Īpašas pārmaiņas darbā nav gaidāmas, savukārt braucienos gūsiet daudz patīkamu un neparastu iespaidu. Iespējama romantiska iepazīšanās. 
ŪDENSVĪRS Šajā periodā iespējami lielākas vai mazākas pārmaiņas. Nedēļas pirmajā pusē uzmanīgi vērojiet notiekošo – jūs var rasties iespēja uzzināt detaļas, kuras liks par daudz ko padomāt. Neriskējiet tur, kut neesat pārliecināti par panākumiem. Taču kopā ar labu komandu, kuru vieno kopīgi mērķi un uzdevumi, jums ir garantēti panākumi. Rīkojieties drošāk.
ZIVIS Paplašiniet paziņu loku un vairāk laika pavadiet ārpus mājām vai savas pastāvīgās darba vietas. Jums var nākties doties tālā ceļā. Šis ir labs laiks atvaļinājumam, ja esat noskaņojušies piedzīvojumiem un romantiskas gaidas jauc jūsu prātu. Taču arī paliekot darbā jums nebūs laika garlaikoties. Var rasties unikāla iespēja īstenot savus senus sapņus. Esiet atvērti eksperimentiem, taču nesteidzieties ar lieliem kapitālieguldījumiem. Ja uzsmaidījusi veiksme, nesamaziniet tempu. Jūs pašlaik esat ļoti tuvu sava mērķim. 
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM