Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 11. – 17. janvāris

 






AUNS Nedēļas pirmajā pusē būs jāmobilizē visi spēki, lai aizstāvētu savas pozīcijas un intereses. Neriskējiet, taču neatkāpieties no tā, kas jums ir svarīgs. Uzņemieties vadību situācijās, kad visapkārt valda apjukums. Ceturtdien sāksies labvēlīgāks periods gan profesionālajā jomā, gan personīgajās attiecībās. Varēsiet padomāt par atpūtu, ceļojumiem, izklaidēm. Turklāt drīzumā jūs atradīsiet jaunas intereses. 
VĒRSIS Sarežģītās situācijās demonstrējiet aukstasinību un plānojiet dažus gājienus uz priekšu. Saspringtā gaisotne būs labs dopings karjeras izaugsmei. Galvenais ir saglabāt kārtību un stabilitāti visās jums svarīgās jomās un līdz ceturtdienai neprovocēt partnerus uz strīdiem. Perioda otrajā pusē varēsiet pievērsties savam vaļaspriekam. Ceturtdiena ir labvēlīgākā šīs nedēļas diena, kad varat doties iepirkties, veltīt laiku savai ārienei vai doties uz randiņu.
DVĪŅI Šīs nedēļas pirmajā jautrība nebūs ne prātā. Taču var izrādīties, ka kolektīvā jūs esat tas cilvēks, kurš spēs rast risinājumu sarežģītā situācijā, nodibināt jaunus sakarus, vienoties ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Taču ceturtdien jau būs optimistiskāks skats uz notiekošo. Pavērsies perspektīvas personīgajās attiecībās. Plānojiet braucienus, pirkumus, izklaides. Pēc saspringtas nedēļas brīvdienās nav nekādu ierobežojumu, tāpēc varat atrast veidu, kā likt lietā savu enerģiju. 
VĒZIS Strādājiet pašaizliedzīgi, veiciet varoņdarbus un palīdziet apkārtējiem smagā situācijā. Šis ir noslēguma akords vairāku pēdējo nedēļu notikumos. No ceturtdienas jūsu dzīve kļūs bezrūpīgāka. Priekšplānā izvirzīsies mājas rūpes. Varat plānot remontdarbus un sākt tos nākamnedēļ (ja ir nepieciešamība). Pagaidām varat tiem gatavoties. Svētdiena ir ļoti svarīga diena, jo sāksies jauns un interesants dzīves posms.
LAUVA Iespējamas būtiskas pārmaiņas jomās, kas jums ir svarīgas. Īpaši tad, ja esat dzimuši 2. un 3. augustā. Neļaujiet apkārtējiem apšaubīt to, ka jūs spējat kontrolēt situāciju. Jums neizdosies izvairīties no problēmām, taču visam, ko darīsiet, būs dziļa jēga, tas piesaistīs sabiedrotos un jaunus partnerus. Ceturtdien notiks kardinālas pārmaiņas, daļa jautājumu atrisināsies pati no sevis. 

JAUNAVA Pacentieties „izskaitļot” notikumu gaitu, lai nelaime nepiezagtos nemanot. Slēdzot darījumus, saglabājiet vēsu prātu, nesteidzieties ieviest jauninājumus, jo ir iespējamas kļūdas un zaudējumi. Ārzemju partneri var sniegt jums noderīgu informāciju, turklāt šie kontakti var izrādīties visperspektīvākie. Tālos braucienos iespējama romantiska iepazīšanās. Šonedēļ vairāk laika veltiet vecākiem un citiem ģimenes locekļiem.
SVARI Pašlaik galvenais ir darba, attiecību, pirkumu kvalitāte. Neskatoties uz saspringto gaisotni, jūsu materiālais stāvoklis uzlabosies, bet priekšniecības attieksme kļūs labvēlīgāka, jo tieši jums pat sarežģītās situācijās izdosies rast racionālu risinājumu. Nedēļas otrajā pusē vienlaikus pavērsies vairāki virzieni. Kardinālas pārmaiņas nāks par labu – steidzieties tās izmantot.
SKORPIONS Esiet gatavi lielai slodzei un izturības pārbaudei. Visos lēmumos paļaujieties tikai uz sevi. Būs jāliek lietā līdera īpašības un jāuzņemas galvenā slodze. Savukārt ceturtdienai gaidāms izrāviens – jums atliks vien izmantot iespējas, kas jums paveras, un domubiedru atbalstu. Varat plānot atvaļinājumu, ceļojumu. Paplašiniet paziņu loku, izklaidējieties – tas palīdzēs ātri atjaunot spēkus un noskaņoties jauniem panākumiem. 
STRĒLNIEKS Šajā periodā tiks pārbaudītas jūsu spējas rast izeju no jebkuras situācijas. Līdz ceturtdienai paļaujieties tikai uz sevi, taču rīkojieties racionāli, nevis mirkļa iespaidā. Perioda otrajā pusē radīsies jaunas idejas, perspektīvas un iespējas. Rūpīgi izvēlieties paziņas. Nesteidzieties ieviest savā dzīvē pārmaiņas, pagaidām vērojiet un pētiet situāciju. Ja ir iespēja, paņemiet atvaļinājumu.
MEŽĀZIS Kardinālu pārmaiņu ieviešanu atlieciet līdz ceturtdienai. Nedēļas pirmā puse ir viens no svarīgākajiem periodiem šajā gadā, kad apkārtējie novērtēs jūsu spēju neatkāpties un censties sasniegt mērķi. Saglabājiet optimismu, savukārt personīgajā dzīvē ieviesiet skaidrību, apspriežot ar tuvu cilvēku kopīgus ilgtermiņa plānus. Otrdien jums var atvērties otrā elpa. Būs jārisina darba jautājumi, turklāt daudz spēku prasīs mājas rūpes. Taču nepametiet novārtā savu veselību, atrodiet laiku atpūtai. 
ŪDENSVĪRS Līdz ceturtdienai ļaujieties straumei, risiniet problēmas atkarībā no to prioritātes, nekautrējieties un lūdziet palīdzību tiem, kuriem ir iespēja ietekmēt notikumu gaitu. Perioda otrajā pusē pārbaudījumi jau būs aiz muguras, varat ļauties eksperimentiem, ja ir nepieciešamība. Personīgajā dzīvē sāksies izklaižu un piedzīvojumu periods. Līdz svētdienai neko nemainiet partnerattiecībās, taču pacentieties ieviest tajās skaidrību. 
ZIVIS Šī nedēļa sagādās savus pārsteigumus. Lai tiktu galā ar slodzi, nosakiet prioritātes un netērējiet laiku otršķirīgiem darbiem. Ja esat vadītājs, vairāk uzmanības veltiet savu padoto problēmām. Uzturiet kopības gaisotni, kopā meklējiet risinājumu sarežģītām situācijām. No ceturtdienas darbs veiksies labāk. Savukārt personīgajā dzīvē nesteidziniet notikumus. Kopīgi pasākumi ar seniem un uzticamiem draugiem palīdzēs atgūt garīgo līdzsvaru. Svētdien varat sākt kalt jaunus plānus. 
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM