Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 7. – 13. decembris

 






AUNS Var ciest Aunu reputācija un pasliktināties veselība. Izvairieties no fiziskām un garīgām pārslodzēm, darbības, kas saistīta ar risku, nejaušiem sakariem. Ļoti nelabvēlīga nedēļa. Lai nepasliktinātos finansiālais stāvoklis, nav vēlams iegādāties lielus pirkumus. Savukārt attiecības ar tuviniekiem var ieiet „nepareizajās sliedēs”. Šajā laikā ieteicams pārvērtēt vērtības, atskatīties atpakaļ un rūpīgi izvērtēt savu līdzšinējo rīcību.
VĒRSIS Sāks īstenoties seni plāni. Labs laiks komerciālu sakaru dibināšanai un pilnveidošanai. Vēršu tuvinieki izrādīs patiesas rūpes un interesi. Šīs zīmes pārstāvjiem izdosies apmierināt savu godkāri. Viņi nonāks uzmanības centrā, un viņiem tas patiks. Vērsi jutīsies laimīgi, vadot citus cilvēkus, dodot pavēles un rīkojumus. Daudzu Vēršu materiālais stāvoklis būs stabils, savukārt darbs sola labu peļņu.
DVĪŅI Steiga un nepieciešamība aktīvi piedalīties daudzos pasākumos var izsist Dvīņus no garīgā līdzsvara. Daudziem nāksies aizmirst par atpūtu, jo rūpes neļaus piesēst ne uz mirkli. Planētu ietekme pavājināta. Jebkāda iniciatīva vai aktīva darbība citās jomās var pārlieku nogurdināt Dvīņus un radīt neapmierinātības sajūtu.

VĒZIS Notikumi Vēžiem liks iejusties tā cilvēka lomā, kuram viņi nodarījuši pāri. Vēžu rīcībai var būt būtisks pozitīvs rezultāts. Jūtas un emocijas kļūs bagātīgākas, bet domas – konkrētākas. Lielisks laiks atveseļojošu procedūru uzsākšanai, kā arī, lai atteiktos no kaitīgiem ieradumiem.

LAUVA Nelabvēlīga nedēļa. Iespējams, visi darbi prasīs daudz pūļu, taču naudas problēmas uz laiku atkāpsies. Lauvas var pārņemt nogurums, kurš pēdējā laikā sakrājies gan strādājot, gan izklaidējoties. Šīs zīmes pārstāvjiem šonedēļ īpaši jārūpējas par veselību. Izvairieties no fiziskām un nervu pārslodzēm, darbības, kas saistīta ar risku.

JAUNAVA Šajā periodā var aktivizēties spēcīgi un ietekmīgi ienaidnieki. Daudzas Jaunavas un viņu tuvinieki cietīs melu, baumu, nepelnītu apvainojumu rezultātā. Periods saistīts ar informācijas ieguvi, kontaktiem, sarunām, partnerattiecību un romantisku attiecību veidošanu. Var gadīties, ka Jaunavu tieksme kļūt neatvairāmām padarīs viņas smieklīgas. Tādējādi šīs zīmes pārstāvji plāno nonākt āksta lomā.
SVARI Šajā laikā atradīsiet jaunus enerģijas avotus, būsiet attapīgi un atjautīgi. Labvēlīgs laiks pašizpausmei un autoritātes stiprināšanai. Veiksmīgu darījumu norisi veicinās nestandarta pieeja un risinājums. Gūsiet panākumus itin visos pasākumos. Labs laiks darījumu slēgšanai, sarunām. Daudzu Svaru jūtas un emocijas kļūs bagātākas.

SKORPIONS Skorpioniem šī būs kopumā veiksmīga nedēļa. Tā ir piemērota gan aktīvai atpūtai, gan bērnu svētku rīkošanai un jautrībai. Vientuļus šīs zīmes pārstāvjus gaida romantiska tikšanās, savukārt ģimenes cilvēki piedzīvos jūtu atjaunotni. Iepriekšējā perioda pozitīvās tendences turpināsies. Zvaigznes ir labvēlīgas, tāpēc Skorpioniem lieliski veiksies itin visi darbi. Viņi jutīsies uzdevumu augstumos, visu spēs un viss būs viņiem pa spēkam.
STRĒLNIEKS Nelabvēlīgs laiks jebkādam nopietnam darbam, jo var neizdoties īstenot ieplānoto. Risks neattaisnosies, nenāks par labu arī azarts, jo iespējama neveiksme. Savukārt šķietama veiksme vēlāk var sagādāt daudz rūpju un nepatikšanu. Nelabvēlīgs periods komunikācijai ar darbiniekiem vai priekšniecību, dažādu iestāžu apmeklēšanai. Jūsu nespēja koncentrēties var kļūt par neveiksmju iemeslu. Iespējama jauna iepazīšanās, vilinošs priekšlikums, kurš ir rūpīgi jāapsver. Taču, visdrīzāk, tas neattaisnos cerības. 
MEŽĀZIS Šonedēļ var aktivizēties Mežāžu -- vīriešu nelabvēļi un konkurenti. Šis ir labs laiks vienīgi zināšanu uzkrāšanai. Šajā laikā ir iespēja atbrīvoties no atkarībām, trūkumiem, atrast jaunus enerģijas avotus, paplašināt savas iespējas. Mežāži būs gandarīti, ja redzēs savu pūliņu rezultātus. Nedēļas sākums var būt saistīts ar dažādām provokācijām, piedzīvojumiem vai negaidītiem notikumiem, turklāt tie var izrādīties nepatīkami. Šis laiks nav piemērots tāliem ceļojumiem.
ŪDENSVĪRS Iespējami konflikti, traumas, nelaimes gadījumi, zaudējumi, krāpšana. Esiet gatavi tam, ka kāds jums var sabojāt noskaņojumu, tāpēc savu vainu jūs gribēsiet „uzgrūst” kādam citam. Mēģinot atbrīvoties no sasprindzinājuma, iesaistīsiet konfliktā kādu tuvinieku. Taču vienlaikus Ūdensvīri var saņemt tuvu cilvēku atbalstu un palīdzību. Var piepildīties viss pozitīvais, ko bijāt ieplānojuši iepriekš.
ZIVIS Jūs gaida vilšanās un krāpšana. Daudzas Zivis saskarsies ar nodevību un zemisku rīcību. Tas var izraisīt nervu pārslodzi un pilnībā sabojāt noskaņojumu. Taču šajā periodā gūsiet daudz jaunu iespaidu. Daudzas Zivis spēs mainīt savu uzvedību un pat ārējo izskatu. Esiet gatavi tam, ka nesenie labie paziņas var izturēties pret jums ne visai labvēlīgi.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM