Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 14. – 20. decembris

 






AUNS Ņemiet no dzīves visu labāko. Svētku sajūta, veiksme sirdslietās, jaunas iespējas ļaus viegli tikt galā ar grūtībām. Labs laiks jaunu vienošanos slēgšanai. Šur tur nāksies piekāpties, taču galarezultātā tas nāks jums par labu. Nedēļas otra puse labvēlīga braucieniem un aktīvai komunikācijai. Ja jūtat, ka šur tur jums var traucēt kādi šķēršļi, bruņojieties ar pacietību.
VĒRSIS Pirmdien jūs var satraukt daži notikumi, taču nesteidzieties aktīvi ietekmēt to gaitu. No otrdienas jutīsieties pārliecinošāk, bet plānu un vēlmju īstenošanai apstākļi būs labvēlīgāki. Vēlēsieties vairāk laika veltīt mājas rūpēm un ģimenei. Varat atgriezties pie agrākajām mājas pārplānošanas vai vasarnīcas būvniecības idejām. Brīvdienas pacentieties pavadīt dabā.
DVĪŅI Jums būs neatlaidīgi jāvirzās pretim saviem mērķiem. Neskatoties uz kavēšanos darījumos un finansiālām grūtībām, jūsu situāciju ar katru dienu uzlabosies. Jūs atbalstīs un sniegs palīdzību tuvinieki. Šis ir labs laiks savstarpējo attiecību nostiprināšanai un kopīgu plānu apspriešanai. Daļu savu pienākumu uzticiet kolēģiem un krājiet spēkus pirms jauna aktīva darba posma.
VĒZIS Būs daudz tikšanos, turklāt daļa no tām nejaušas un atgādinās par agrākajiem notikumiem. Var atgriezties vecās jūtas, atjaunoties attiecības. Šajā laikā viegli risināsies jautājumi, kuru pastāvīgi atlikāt. Otrdien iespējama svarīga saruna. Šajā dienā neizvairieties no problēmām, izrādiet iniciatīvu – tādējādi jūs varat cerēt uz savstarpēju sapratni. Svētdiena varētu būt nedēļas labākā diena. 
LAUVA Šonedēļ centieties izvairīties no pārpūles, jo jums priekšā aktīvs periods, bet pagaidām krājiet spēkus, atpūtieties un pabeidziet iesāktos darbus. Iespējama intriga personīgajās attiecībās. No otrdienas izveidosies piemērota gaisotne atklātai sarunai ar mīļoto cilvēku. Savukārt darījumos nesteidzieties ar līgumu un vienošanos slēgšanu. Svētdien dodieties dabā, veltiet laiku ārienei un veselībai. 

JAUNAVA Saņemsiet informāciju, kura var mainīt jūsu plānus vai likt nopietni šo to pārdomāt. Pašlaik jums ir iespēja citādi novērtēt savas attiecības ar nozīmīgiem cilvēkiem un apspriest svarīgus jautājumus. Ja būs nepieciešama palīdzība, vērsieties pie draugiem. Turklāt viņi jums var piedāvāt jaunas idejas vai likt atcerēties agrākos plānus, kur tā arī palikuši nerealizēti. Svētdien izvēlieties labu kompāniju.
SVARI Pirmdien nav ieteicams ķerties pie svarīgu plānu īstenošanas, kā arī būs labāk, ja neiesaistīsieties diskusijās un strīdos ar partneriem, īpaši tad, ja jūtat, ka jūs provocē uz konfliktu. Otrdien nostiprināsiet savas pozīcijas, gaisotne kļūs komfortablāka. Nedēļas otra puse labvēlīga tāliem braucieniem vai attiecību atjaunošanai ar tiem, kuri atrodas tālumā. Brīvdienās vēlams ierobežot komunikāciju.
SKORPIONS Ķerieties pie darbiem, kuri prasa daudz spēka. Šis ir ideāls laiks, lai pabeigtu kādu projektu vai tā daļu. No otrdienas varat cerēt uz ieinteresētu cilvēku atbalstu. Nedēļas pirmajā pusē risiniet materiālas dabas jautājumus un ieviesiet uzlabojumus sava mājoklī. Attiecībās ar partneriem būs jāmeklē kompromiss, vismaz pacentieties izvairīties no centieniem kādu pārliecināt par savu taisnību.
STRĒLNIEKS Jūsu aktivitāte aug ar katru dienu. Šī nedēļa ienesīs pārmaiņas jūtās, tāpēc uzmanību veltīsiet galvenokārt privātajai dzīvei. Jaunu darbības veidu meklējumi vainagosies rezultātiem, ja pastāstīsiet par saviem plāniem partneriem. Iespējams, visu uzreiz neizdosies īstenot. Pēc vairākiem mēnešiem tas viss veiksies labāk. Esiet piesardzīgi sestdien, neriskējiet un nesteidzieties kaut ko mainīt. 
MEŽĀZIS Svarīgākos pasākumus plānojiet nedēļas pirmajā pusē. Varat atgriezties pie atliktajiem projektiem. Taču ņemiet vērā, ka partnerattiecības tagad jāveido, balstoties uz sadarbību un savstarpēji izdevīgiem nosacījumiem. Ja jūs īpaši satrauc kāda tēma, pacentieties otrdien uzsākt atklātu sarunu ar partneri. Svētdiena ir labākā diena, lai iepirktos, sakārtotu mājokli un atpūstos vienatnē.
ŪDENSVĪRS Būs daudz darba, taču centieties sabalansēt savu slodzi un nepieņemiet jaunus priekšlikumus. Ļoti drīz jūsu dzīve kļūs vēl intensīvāka. Tāpēc priecājieties par jebkuru iespēju atpūsties no darba, vairāk laika veltiet savai veselībai. No trešdienas sākas piemērots laiks augļu diētai un sporta treniņu atjaunošanai. Svētdien atgūsiet iekšējās harmonijas sajūtu, ja šo dienu pavadīsiet bez steigas. 
ZIVIS Mīlestība var kļūt par vispretrunīgāko iespaidu un sajūtu iemeslu. Īpaša nozīme būs ne tikai jūtām, bet arī vārdiem. Otrdien izrādiet iniciatīvu, ja jums ir nepieciešama noteiktība, apspriediet ar partneri savas kopējās perspektīvas. Nepametiet novārtā bērnu intereses un lūgumus. Sestdien ieklausieties savā intuīcijā, ja sajutīsiet spriedzi un nemieru. Atpūtieties, bet svētdien jūs gaidīs daudz jaukākas vēstis.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM