Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai

 






AUNS Atgūsiet iekšējo brīvību, pieaugs enerģētiskais potenciāls. Iespējamas patīkamas vēstis, romantisks noskaņojums, Aunus var atbalstīt cilvēki, no kuriem viņi nav gaidījuši sapratni. Varat rīkot sarunas, slēgt darījumus, taču veltiet pienācīgu uzmanību detaļām un apspriedieties ar tiem, kam uzticaties. Jums labi veiksies darbs, kur ir nepieciešama izdoma, jo īpaši svētku rīkošana. 
VĒRSIS Šonedēļ atpūtieties un atslābinieties, harmonisks, kosmosa enerģijas uzkrāšanas laiks. Vēršiem izdosies uzlabot sašķobījušās attiecības ar saviem tuviniekiem, atvainoties par sagādātajām neērtībām. Neviennozīmīga nedēļa, kura būs saistīta vieglas peļņas vilinājumu. Vēršus gaida gan prieki, gan skumīgāki brīži. Iespējama veiksme finanšu jomā, kas būs saistīta ar laimestu vai veiksmīgu pirkumu.
DVĪŅI Dvīņus var pārņemt apātija un vienaldzība pret visu notiekošo. Savukārt apātija var viegli pārvērsties aizkaitinājumā un provocēt vēlēšanos „pārsteigt publiku”. Dvīņi var sadomāt mainīt tēlu, uzvedības manieri un attiecības ar dažiem cilvēkiem. Iespējams, radošā iztēle un tikšanās pēc visa jaunā mudinās Dvīņus kalt ilgtermiņa plānus vai mainīt darbības jomu.
VĒZIS Šis periods saistīts ar problēmām personīgajā dzīvē, kā arī var pasliktināties attiecības ar apkārtējiem. Visdrīzāk, Vēži kārtējo reizi paliks nesaprasti. Neskatoties uz labajiem nodomiem, Vēžu nespēja samierināties ar notiekošo kļūs par nopietnu traucēkli komunikācijai. Šīs zīmes pārstāvjiem nebūs viegli arī savā ģimenē. Kritisks un aizdomu pilns skatījums uz apkārtējo pasauli var mazināt viņu pievilcību citu acīs. 
LAUVA Iespējami likteņa pavērsieni, kuri liks Lauvām maksimāli darboties un ātri reaģēt mainīgajā situācijā. Plānu piepildīšanās, visdrīzāk, nenesīs vēlamos rezultātus. Savukārt pārmērīga ēšana un dzeršana var izraisīt hronisku slimību saasināšanos. Apstākļi piespiedīs Lauvas mest malā augstprātību, lepnību. Šajā laikā nav vēlama ekstrasensu apmeklēšana un nodarbošanās ar maģiju.

JAUNAVA Nelabvēlīga nedēļa, kura saistīta ar nepiepildītām ilgām, veltīgām cerībām, negodīgumu partnerattiecībās. Turklāt citu cilvēku ietekme var negatīvi ietekmēt jūsu dzīvi. Jebkuram lēmumam var būt visnegaidītākās sekas. Taču šis ir labs laiks savu pozīciju nostiprināšanai. Jūsu jūtīgums un ievainojamība, kas slēpjas zem vienaldzības maskas, var traucēt sasniegt mērķi.
SVARI Šī būs divējāda nedēļa. Iespējami braucieni, jaunas iepazīšanās vai tikšanās ar seniem draugiem. Taču tam visam būs nepieciešami ievērojami finansiāli līdzekļi. Labs laiks konfliktsituāciju risināšanai ar tuviem cilvēkiem. Iespējams, nejaušas apstākļu sagadīšanās dēļ jūs varat nonākt kāda cilvēka ietekmē.

SKORPIONS Labs laiks sadzīves reorganizācijai, lieliem pirkumiem, maiņai. Skorpioni saņems atbalstu – tuvi cilvēki var atrisināt daļu finansiālu jautājumu. Notiks kaut ka stāds, kas labvēlīgi ietekmēs Skorpionu darījumus un materiālo stāvokli. Labvēlīgs laiks sabiedriskajam darbam un uzdevumiem, augstākstāvošu instanču apmeklēšanai. Vilinoši piedāvājumi var būt izdevīgi Skorpioniem, turklāt tie nesīs arī morālu gandarījumu. 
STRĒLNIEKS Iespējamas problēmas un kļūdas profesionālajā darbībā, tāpēc darbam būs jāveltī daudz vairāk uzmanības. Nav ieteicamas nodarbības grupās, fiziska slodze. Ļoti nelabvēlīgs periods, kurš paies garīgos meklējumos, iluzorās cerībās. Var izcelties strīdi vai rasties pārpratumi attiecībās ar apkārtējiem. Taču Strēlnieku augstsirdība palīdzēs rast iespēju salīgt mieru. Privātajā dzīvē iespējamas vilšanās. 
MEŽĀZIS Būs jāaizstāv savi uzskati, iespējamas nelabvēļu intrigas, glaimi, mēģinājumi piekukuļot. Mežāži var nonākt divdomīgā situācijā. Tāpēc sadarbība būs jāveido pēc jauniem noteikumiem, taču pagaidām nesteidzieties ar darījumu un vienošanos slēgšanu. Savukārt vecāka gadagājuma Mežāžu dzīvē iespējams kāds svarīgs notikums, kurš būs saistīts ar pagātni. 
ŪDENSVĪRS Labvēlīgs periods vecāka gadagājuma Ūdensvīriem. Daudzi no viņiem būs spēka un enerģijas pilni. Iespējama patīkama komunikācija, jauni ienākumu avoti. Ūdensvīru autoritāte ievērojami nostiprināsies. Slepens nelabvēlis var mēģināt jums traucēt, taču pats nonāks neērtā situācijā. Bēdas metīs jums līkumu. Labs laiks lielāku pārmaiņu ieviešanai sadzīvē – remontam, mēbeļu iegādei. Vientuļos Ūdensvīrus gaida daudzsološas tikšanās, interesantas iepazīšanās. 
ZIVIS Idejas un fantāzijas, kuras ienāks prātā Zivīm, var īstenoties dzīvē un sniegt morālu gandarījumu un materiālu labumu. Iespējams, šīs zīmes stiprā dzimuma pārstāvjus gaida romantiska tikšanās. Iespējami pasākumi itin visos pasākumos. Labs laiks darījumu slēgšanai, sarunām. Daudzu Zivju jūtas un emocijas kļūs bagātākas, bet domas – konkrētākas. Iespējams, saņemsiet ziņu, kura uzlabos jūsu noskaņojumu.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM