Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 16. – 22. novembris

 






AUNS Līdz piektdienai pacentieties nokārtot darījumus, ieviest kārtību mājoklī un darba vietā. Tagad sākas jauns cikls, kurš būs saistīts ar darbu un citiem jūsu pienākumiem. Neradiet paši sev problēmas, bet tikt galā ar neizbēgamām grūtībām jums pašlaik palīdzēs partneri. Šajā laikā ieteicams padalīties ar slodzi un atbildību, jo turpmāk jums būs ļoti daudz darāmā, tāpēc vēlams pietaupīt spēkus.
VĒRSIS Mīlestība būs lielisks stimuls, lai uzlabotu arī citas jūsu dzīves kvalitātes. Pašlaik jūs radoši risināt visus jautājumus un gūstat labumu arī sarežģītās situācijās. Veiksme būs jūsu sabiedrotā, ja būsiet gatavi pārmaiņām. Būs jāpieņem lēmums, kura rezultāti kļūs redzami pēc pāris mēnešiem.

DVĪŅI Bērniem jāveltī maksimāla uzmanība. Šis ir ļoti svarīgs periods, lai atrisinātu kādu svarīgu jautājumu, kurš ir saistīts ar jūsu savstarpējām attiecībām vai interesēm. Dvīņi var sajusties kā bērni, jo īpaši tad, ja jutīsieties aizvainoti vai arī greizsirdīgi. Līdz svētdienai izvairieties no pārsteidzīgas rīcības, lai nepieļautu kļūdas. Svētdien atgūsiet ticību saviem spēkiem un labi izpratīsiet situāciju.
VĒZIS Sakārtojiet mājokli un atbrīvojieties no nevajadzīgām mantām. Labs laiks atveseļojošiem pasākumiem, diētām. Planētu stāvoklis palīdzēs jums tikt skaidrībā par savām tuvākajām perspektīvām. Tā var būt jauna informācija, vēstule, telefona zvans vai tikšanās. Nākamajos mēnešos būs daudz dažādu darbu un emociju, tāpēc neaizmirstiet atpūsties un atslābināties.
LAUVA Atrisināsies iepriekšējā perioda sarežģītās situācijas. Palieciet savā vietā, mierīgi veiciet ikdienas darbus. Ne viss ir atkarīgs no jums, taču iespēju robežās centieties izdarīt pareizo izvēli, ja radīsies šāda nepieciešamība. Darījumi ar nekustamo īpašumu jums var izmaksāt dārgi. Personīgajā dzīvē jūsu partneris ir noilgojies pēc uzmanības, tāpēc veltiet to viņam un esiet dāsni. 

JAUNAVA Šī ir vēl viena šī gada nedēļa. Labvēlīgs laiks sava potenciāla atklāšanai. Nepalaidiet garām šo laiku, citādi vēlāk atkal viss var atgriezties ierastajās sliedēs. Līdz piektdienai nokārtojiet visus darījumus, atdodiet parādus, atbrīvojieties no visa liekā. Šajā periodā nesteidzieties sākt kaut ko jaunu, jo jau svētdien sāksies labvēlīgs periods un varēs uzņemt tempu.

SVARI Vēl pavisam nedaudz, un viss, kas jūs kavēja, paliks pagātnē. Šo nedēļu veltiet kārtības ieviešanai tajos savas dzīves aspektos, kur tas nepieciešams. Pirmdien rīkojiet tikšanās, kur jūs kopā ar partneriem varēsiet apspriest kopīgos plānus, koordinēt darbību. Taču kaut ko jaunu sāciet ne agrāk kā svētdien. Šajā laikā sajutīsiet spēku un entuziasma pieplūdumu. Taču pirms tam ir pienācīgi jāatpūšas.
SKORPIONS Jūs var pārņemt sajūta, ka esat palaiduši garām kādas iespējas, zaudējuši kādā posmā konkurences cīņā. Taču jūsu laiks pienāks ļoti ātri, tāpēc pašlaik nevajag pārlieku uztraukties. Atslābinieties, pievērsieties savam hobijam, veltiet laiku savam imidžam. Īpaši piemērotas tam ir brīvdienas, kad jūs būsiet nomierinājušies un jutīsiet, ka atkal sākat kontrolēt situāciju. 
STRĒLNIEKS Jums radīsies iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču nepārsteidzieties, lai nebūtu jāpieņem nepareizs lēmums. Varat rīkot sarunas, slēgt darījumus, taču veltiet pienācīgu uzmanību detaļām un apspriedieties ar tiem, kam uzticaties. Personīgajā dzīvē pašlaik labāk atstāt visu, kā ir, un nesteidzināt notikumus. Svētdien varat sākt jaunu atveseļojošu pasākumu ciklu.
MEŽĀZIS Paveras iespēja īstenot vairākas jūsu idejas. Jūs varat sākt mācīties vai doties komandējumā. Paplašiniet kanālus jaunas informācijas saņemšanai, gatavojiet materiālus tam, ko plānojat darīt jau nākamajā nedēļā. Brīvdienās varat iepirkties, labiekārtot savu mājokli, ņemot vērā jaunākās modes tendences. Savukārt atpūtai šajās dienās rūpīgi izvēlieties kompāniju. 
ŪDENSVĪRS Iespējama konkurence un ierobežotas iespējas īstenot savas idejas. Savukārt nākamnedēļ tendences būtiski mainīsies uz labo pusi. Savukārt pagaidām koncentrējieties kārtējo darbu izpildei un lieciet lietā savas augstās darba spējas, lai nepaliktu „astes” parādi. Brīvdienās sajutīsiet, kā pie jums atgriežas veiksme, interese un apkārtējo mīlestība. Pavadiet šo laiku kopā ar mīļiem cilvēkiem. 
ZIVIS Tagad ir laba iespēja apspriest problēmas un atstāt tās pagātnē. Sadarbība būs jāveido pēc jauniem noteikumiem, taču pagaidām nesteidzieties ar darījumu un vienošanos slēgšanu. Būs labāk, ja to atliksiet uz nākamo mēnesi. Vērojiet notiekošo, kaliet plānus, vairāk laika veltiet savai veselībai un savam hobijam. Brīvdienās būs veiksmīgi pirkumi. 



Iepazīšanās portāls

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM