Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 9. – 15. novembris

 






AUNS Labs laiks braucieniem, komandējumiem, ceļojumiem. Tas var būt īpaši veiksmīgs sabiedriskajiem darbiniekiem, juristiem, mediķiem. Lielisks laiks mīlestībai un romantiskiem piedzīvojumiem. Aktīva nedēļa, labvēlīga radošiem meklējumiem, tāpēc Auni var likt lietā savu fantāziju. Sakārtojiet un labiekārtojiet mājokli, veiciet remontu.

VĒRSIS Vērši jutīsies lieliski. Viss notiks tā, kā jūs vēlaties, -- visa ģimene kopā, bērni priecē, tuvinieki vēlas itin visā palīdzēt. Tagad ir piemērots laiks savas autoritātes celšanai mīļotā cilvēka un visas jūsu ģimenes acīs. Brīvdienas pavadiet mājās, taču nedomājiet garlaikoties! Nepievērsiet uzmanību sīkām nesaskaņām – tie ir dzīves sīkumi. 

DVĪŅI Labvēlīgs laiks jebkāda svarīga darba sākšanai, informācijas izmantošanai. Iespējams, Dvīņus pārņems nostalģisks noskaņojums. Sākas periods, kad šīs zīmes pārstāvji sāks aktīvu cīņu ar kaitīgiem ieradumiem. Jums var rasties laba iespēja nodemonstrēt savu talantu un lietišķo tvērienu.

VĒZIS Piemērots periods iesākto darbu pabeigšanai, laulības slēgšanai. Vēži var sajust aizbildņu atbalstu, savukārt ticīgi cilvēki jutīs augstāko spēku atbalstu, kas vairos viņu ticību saviem spēkiem un rītdienai, kā arī palīdzēs tikt galā ar darbiem. Pieaugs Vēžu maģiskās spējas un pievilcība. Neparastā pasaules uztvere vairos optimismu. Taču saspringtā sabiedriski politiskā gaisotne var iespaidot jūsu psihi un pasaules uzskatus.
LAUVA Nedēļa saistīta ar kosmosa enerģijas uzkrāšanu, atpūtu, garīgā līdzsvara atgūšanu. Pastiprināsies aura, enerģētiskais potenciāls. Tiecieties ar draugiem, paziņām, ļaujieties radošiem meklējumiem. Lauvas šajā laikā būs enerģijas pārpilni. Jauni darbi un darījumi būs veiksmīgi. Šīs nedēļas notikumi var palikt atmiņā uz ilgu laiku. Vēlams tos, cik vien iespējams, fiksēt dokumentos vai fotogrāfijās.

JAUNAVA Iespējami sīki pārpratumi, tāpēc jau laikus saplānojiet šonedēļ veicamos darbus. Ja perioda sākumā tiksiet galā ar visu ieplānoto, brīvdienās varēsiet lieliski atpūsties. Tikt galā ar mājas rūpēm jums palīdzēs bērni, kuri šajā laikā būs jo īpaši paklausīgi un izpalīdzīgi. Neaizmirstiet vecākus – viņi gaidīs jūsu zvanu.

SVARI Svari sasniegs jaunu līmeni, sāks jaunus darbus un kals jaunus plānus. Daudzi šīs zīmes pārstāvji sāks mājokļa būvdarbus, remontu vai labiekārtošanu. Brīvību mīlošajiem Svariem lielu prieku sagādās ceļojums. Taču šajā laikposmā vēlams izbeigt nevajadzīgus sakarus un kontaktus, ar vēsu prātu izvērtēt situāciju, lai tiktu skaidrībā, kas ir labi un kas – slikti. Svari var saskarties ar apkārtējo rupjību vai par agresivitāti. Savukārt partnerattiecības uzlabosies.
SKORPIONS Skorpioni var saskarties ar sīkām problēmām mājās, kā arī var nākties risināt finansiālus jautājumus. Radīsies iespēja novērtēt visus sava stāvokļa plusus un mīnusus, kā arī nospraust savas dzīves un darbības mērķi. Šī nedēļa var ienest jūsu dzīvē nenosvērtību un disharmoniju. Taču Skorpioniem būs iespēja pārliecināties par to, cik plašas ir viņu iespējas, kad kritiskās situācijās smelsies enerģiju no pašu slēptajām rezervēm. Tādējādi viņiem izdosies izkļūt no sarežģījumiem ar minimāliem zaudējumiem.
STRĒLNIEKS Šis periods var izrādīties diezgan smags. Perioda sākumā pieaugs agresivitāte un pretrunas, iespējamas sadursmes, konflikti sabiedrībā. Taču, tuvojoties brīvdienām, viss nokārtosies, -- galvenais ir saglabāt vēsu prātu un savaldību, nevienam neļaut sabojāt sev noskaņojumu. Brīvdienas pavadiet kopā ar tuviem draugiem, taču nav ieteicams apmeklēt sabiedriskas vietas.
MEŽĀZIS Ģimenes budžetu ietekmēs neparedzēti izdevumi. Taču tādēļ nevajag uztraukties, jo drīzumā viss nokārtosies un jūs aizmirsīsiet visas šīs problēmas. Tuvinieki labprāt palīdzēs jums it visā, galvenais – neaizmirstiet viņiem par to pateikties. Nedēļas nogale būs mierīga, ja paliksiet mājās. Savukārt, ja sadomāsiet apmeklēt sabiedrisku vietu, varat iekulties nelielās nepatikšanās.
ŪDENSVĪRS  Atjaunotnes, zināšanu apgūšanas un sava sapņa īstenošanas periods. Ūdensvīriem atkal var uzsmaidīt veiksme, ja vien viņi to neaizbiedēs ar pārlieku aktīvu darbību. Var uzlaboties garīgā un fiziskā veselība. Daudzi Ūdensvīri beidzot sajutīs atvieglojumu, jo nepatikšanas pamazām atkāpsies.

ZIVIS Šis periods sniegs jums ilgi gaidīto mieru un apmierinātību ar dzīvi. Jums šķitīs, ka visa pasaule mainījusies uz labo pusi. Ļoti labvēlīgs laiks attiecību dibināšanai, jaunas mīlestības meklēšanai. Jūs gaida jaunas un interesantas iepazīšanās, izklaides un neticami notikumi. Jo pozitīvāk raudzīsieties uz dzīvi, jo labāk jums viss izdosies.

GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM