Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 2. – 8. novembris

 






AUNS Šī nedēļa sagādās vilšanos. Perioda pirmā puse nelabvēlīga jebkādai komunikācijai. Iespējams, Auniem neizdosies pavērst notikumu gaitu sev par labu, jo tajos „iejauksies” pārāk daudz nejaušu faktoru. Jums būs jāmobilizē visi spēki. Iespējams sarežģīts biznesa reorganizācijas process. Auni, kuri strādā vadošos amatos, daudzos jautājumos saskarsies ar pretestību. Jau no paša nedēļas sākuma jūs var vajāt pārpratumi.
VĒRSIS Šis periods saistīts ar uzvaru pār sevi. Vēži, kuri nodarbojas ar pašizglītošanos un sevis pilnveidošanu, gūs atzinību. Dažus šīs zīmes pārstāvjus var pārņemt nemiers, pasliktināties pašsajūta. Savukārt Vēžu sliktās priekšnojautas var apstiprināties. Apstākļi izveidosies tā, ka Vēžus sāks vainot visos grēkos. Ja cietīs Vēžu pašcieņa, viņi aizvainojumā var pateikt apkārtējiem daudz ko nepatīkamu, ko cilvēki pēc tam ilgi atcerēsies. 
DVĪŅI Pašlaik var sākties periods, kad jums izdosies savu enerģiju ievirzīt pareizā gultnē. Iespējams, Dvīņus gaida romantiska tikšanās. Šajā laikā vēlams atpūsties, ievērot tradīcijas, ieražas. Jums izdosies veiksmīgi pabeigt atliktos darbus vai atrisināt jautājumus, kas jūs nomoka. Taču šī nedēļa var izrādīties ļoti smaga – slikta pašsajūta un slikts garastāvoklis. Dvīņus var pārņemt vēlēšanās satikties ar vecākiem, seniem draugiem vai apmeklēt sirdij mīļas vietas. 
VĒZIS Labs laiks braucieniem un perspektīvu paplašināšanai. Nenāks par sliktu mazliet egoisma – radinieku problēmām veltīsiet laiku vēlāk. Jaunus darbus ieteicams sākt trešdien. Šajā dienā pievērsiet uzmanību saņemtajai informācijai, priekšlikumiem un idejām. Sākot ar piektdienu problēmas var sagādāt finansiāli darījumi. Tēriņus samaziniet līdz minimumam vai vairāk laika veltiet garīgām vērtībām, komunikācijai ar tuviniekiem, savam hobijam.
LAUVA Vilinājumu un kārdinājumu periods. Iespējami konflikti ar partneriem un draugiem vai arī liels ģimenes skandāls. Pacentieties izvairīties no pārlieku asiem izteicieniem un pārmērīgas alkohola lietošanas. Esiet uzmanīgi, jo iespējamas sadzīves traumas. Taču draugu vai radinieku apciemojums dos iespēju jauki pavadīt laiku. Daudzi Lauvas gribēs kļūt populāri, izklaidēties, ļauties jautrībai. 

JAUNAVA Šonedēļ nelabvēlīgais planētu stāvoklis var kļūt par iemeslu dažādām nepatikšanām. Arī notikumu attīstība nebūs tāda, kādu jūs vēlaties. Perioda pirmajā pusē Jaunavas jutīsies apjukušas, nespēs novērtēt visas sava stāvokļa priekšrocības un trūkumus, kā arī kritiski paraudzīties uz sasniegtajiem rezultātiem. 

SVARI Jūs varat saskarties ar rupjību, nesapratni. Sīki strīdi var pāraugt lielā skandālā. Iespējama attiecību pārtraukšana. Nelabvēlīgs laiks aktīvai darbībai profesionālajā jomā. Mazināsies enerģija. Plāni un idejas, kuras ienāks jums galvā, nenesīs gaidītos rezultātus. Peļņu nesīs tikai darījumi, kuri noslēgti agrāk. 

SKORPIONS Iespējams, garastāvokļa svārstību dēļ Skorpioni nespēs kontaktēties ar cilvēkiem, no kuriem viņi ir atkarīgi. Šīs zīmes pārstāvji šonedēļ var piedzīvot vilšanos mīlestībā. Turklāt Skorpioni var uzsākt sīku strīdu ar jebkuru cilvēku, lai gan tam nebūs acīmredzama iemesla. Finansiālais stāvoklis var nedaudz pasliktināties no jums neatkarīgu iemeslu dēļ.
STRĒLNIEKS Šai nedēļai būs raksturīgs mainīgums un pretrunas. Neliela veiksme perioda sākumā, visdrīzāk, būs maldinoša, jo iespējams negaidīts likteņa pavērsiens. Nelabvēlīgs laiks daudziem Strēlniekiem. Profesionālajā jomā vēlme atlikt darbus var izraisīt kavēšanos un liekas klapatas. Strēlnieki var būt izklaidīgi, zaudēt ticību saviem spēkiem.

MEŽĀZIS Izdosies sasniegt noteiktos mērķus, apgūt zināšanas, veiksies radošais darbs. Mežāžu stabilitāte ienesīs viņu ģimenē mieru un atjaunos līdzsvaru. Taču šajā periodā iespējama arī izklaidība, zaudējumi. Īpaši neaizsargāti būs bērni un vecāka gadagājuma cilvēki. Nedēļas otrajā pusē iespējami finansiāli zaudējumi – laupīšana, var sabojāties tehnika, pazust vērtība lieta.
ŪDENSVĪRS Labs laiks garīgai atjaunotnei. Daudziem Ūdensvīriem būs jāizdara sarežģīta izvēle. Iespējami vieglas un bezrūpīgas dzīves vilinājumi. Šajā laikā atklāsies cilvēka iekšējā būtība. Šī perioda notikumi var nopietni ietekmēt Ūdensvīru pašvērtējumu. Tomēr, neskatoties uz nepatīkamiem pārsteigumiem, daudziem izdosies iedziļināties darbā, izveidot un nostiprināt attiecības ar tuviniekiem. 
ZIVIS Jums būs jāaizstāv savi uzskati, jākoncentrē spēki savas pozīcijas nosargāšanai. Zivīm izdosies tikt skaidrībā ar to, kas ir galvenais viņu dzīvē. Iespējams nemiers un stress. Tuvākajā laikā nav ieteicams cerēt uz finansiāliem ienākumiem. Turklāt šajā periodā var pārņemt iluzoras cerības, tieksme tikt pie vieglas peļņas. Visi darbi un darījumi tā vai citādi būs saistīti ar finansēm – būs jāatdod parādi un atkal jāaizņemas, jāmeklē jauni ienākumu avoti. 
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību