Pāriet uz galveno saturu

Horoskops nedēļai: 26. oktobris – 1. novembris

 






AUNS Aunu enerģētiskais potenciāls ir neierobežots. Viņi var censties likt lietā radošās un organizatoriskās spējas. Daudzi Auni vēlēsies gūt popularitāti, izklaidēties. Šī nedēļa paies kosmosa enerģijas transformācijas zīmē. Iespējami dažādi piedzīvojumi, negaidīti likteņa pavērsieni, interesantas tikšanās. Šis periods ir labvēlīgs ģimenes saišu stiprināšanai. 

VĒRSIS Šonedēļ naudas ieguldīšana riskantos pasākumos būs veiksmīga un nesīs Vēršiem peļņu. Līdz nedēļas otrajai pusei jūs varat saņemt sliktu vēsti vai arī ievērojami pasliktināsies jūsu pašsajūta. Zvaigznes brīdina – var rasties nopietnas problēmas ar veselību. Varbūt pat būs jāsauc ātrāk medicīniskā palīdzība. 

DVĪŅI Saspringta nedēļa, var saasināties hroniskas saslimšanas. Dvīņu ģimenē pieaugs neapmierinātība ar viņu uzvedību. Iespējama absolūta nesapratne, domstarpības veidojot ģimenes budžetu. Šis ir visnepiemērotākais laiks jauna projekta uzsākšanai, ilgtermiņa plānošanai, sadzīvisku jautājumu risināšanai. Savukārt mazpazīstama cilvēka sabiedrība var novērst Dvīņu uzmanību, tāpēc mazāk laika atliks intelektuālam darbam.
VĒZIS Varat kalt grandiozus plānus, komunicēt. Vēži var izvirzīt augstākas prasības cilvēkiem, ar kuriem kopā strādā. Taču tā rezultātā pieaugs arī pašu Vēžu saistības, turklāt to būs tik daudz, ka ar grūtībām izdosies noteikt prioritātes. Nedēļas pirmajā pusē šīs zīmes pārstāvjiem nebūs nekādu satraukumu. Šis periods mudinās domāt, analizēt notiekošo.

LAUVA Jūsu augstās darbaspējas izbrīnīs kolēģus, kā jums ir izdevies tik ātri atgūt vajadzīgo formu. Šonedēļ gaidāmi dažādi negaidīti notikumi. Labvēlīgs laiks laulības slēgšanai, ģimenes attiecību stiprināšanai un jūsu personības labāko īpašību demonstrēšanai. Ieteicams neielaisties garās diskusijās ar tuvu cilvēku, jo tas var izraisīt strīdu. Daudzi Lauvas veltīs laiku mājas rūpēm. Īpašu prieku jums sagādās komunikācija ar bērniem.

JAUNAVA Šajā laikā jūs centīsieties izvairīties no steigas. Tas ļaus ievirzīt savu dzīvi vajadzīgajās sliedēs un atjaunot zaudēto līdzsvaru. Ļoti nelabvēlīgs periods, kurš saistīts ar viltu, meliem. Iespējams, tuvinieku uzvedība nebūt nav tāda, kādu jūs vēlētos. Diemžēl, viņus ietekmēt vai pāraudzināt jums diezin vai izdosies.

SVARI Kritiska nedēļa. Svari var sajusties noguruši, iespējama slikta pašsajūta. Var piemeklēt neveiksmes, kuru rezultātā jūsu stāvoklis pasliktināsies. Pasīvs, savā ziņā mierīgs periods. Ar nopietnu plānu īstenošanu jānogaida. Ļoti iespējams, ka vēlāk saņemsiet partneru un kolēģu atbalstu. Vienīgās iespējamās nepatikšanas – hronisku saslimšanu saasināšanās.
SKORPIONS Pasīvs periods, nelabvēlīgs jauninājumu ieviešanai, pārmaiņām, ceļojumiem. Nedēļas otrajā pusē iespējami notikumi, kuru rezultātā Skorpioni beidzot tiks vaļā no negatīvā noskaņojuma, un viņu mājās atkal valdīs miers un saskaņa. Pieaugs Skorpionu radošais potenciāls. Savukārt pozitīvās pārmaiņas materiālajā jomā Skorpioni uztvers kā pašu par sevi saprotamu notikumu. 
STRĒLNIEKS Šī nedēļa var izrādīties ļoti svarīga vairākuma Strēlnieku dzīvē. Perioda sākumā daudziem būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Jo īpaši tas attiecas uz šīs zīmes stiprā dzimuma pārstāvjiem. Viņiem var pavērties jaunas perspektīvas, kas saistītas ar karjeru. Varat droši virzīties uz mērķi, apgūt amatus. Nelabvēlīgs laiks ceļojumiem. Augstas prasības, vēlme izcelties par katru cenu var novest pie negatīviem rezultātiem.
MEŽĀZIS Uzkrāsiet spēkus, būs iespēja pārvērtēt vērtības. Zvaigznes iesaka Mežāžiem izvairīties no trokšņainām kompānijām un ballītēm, jo tas var negatīvi ietekmēt jūsu veselību. Šī nedēļa aizritēs žēlsirdības, mīlestības un piedošanas zīmē. Pāri plūstošā enerģija ļaus Mežāžiem pabeigt visu šonedēļ ieplānoto. Priekšniecība būs apmierināta ar darba rezultātiem, bet Mežāži varēs cerēt uz dzīves līmeņa paaugstināšanos.
ŪDENSVĪRS Ūdensvīrus pilnībā pārņems notikumu virpulis. Viņi varēs darīt jebkuru darbu – labiekārtot mājokli, saimniecību. Iespējami panākumi finanšu operācijās. Piemērots laiks tiesu darbiem, darījumu apspriešanai, laulības un līgumu slēgšanai. Ūdensvīriem būs viegli koncentrēties galvenajam, iedziļināties lietu būtībā un īstenot iecerēto. 

ZIVIS Garīgais diskomforts, iespējams, saņemsiet nepatīkamu vēsti. Daudzas Zivis saskarsies ar savu maldu sekām un pārdzīvos, jo nebūs piepildījušās viņu cerības. Zivis nekādi nespēs saprast, kāds tad ir viņu darbības mērķis, nevēlēsies uzņemties atbildību, dzīvos ilūzijās, ka viņām būs pa spēkam pāraudzināt tuvu cilvēku. Tas viss var pamatīgi iedragāt Zivju nervu sistēmu. Taču šajā periodā iespējamas arī pozitīvas tendences. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem viss izdosies.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM