Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi: 5. – 11. oktobris

 






AUNS Būs daudz tikšanos, negaidītu iepazīšanos, tāpēc iespējami neplānoti tēriņi. Šonedēļ var pasliktināties veselības stāvoklis. Vecāka gadagājuma vīriešiem un pusaudžiem fiziska var nervu pārslodze var izraisīt stresu vai slimību. 

VĒRSIS Izklaidība, pārlieka uzticēšanās vai kļūdains priekšstats par partneri var radīt Vēršiem finansiālus zaudējumus. Nedēļas sākums var būt visai smags. Vērši var saskarties ar apkārtējo nesapratni, iespējami nepatīkamas apstākļu sagadīšanās. Nopietnu provokāciju un konfliktu nedēļa.

DVĪŅI Var pasliktināties pašsajūta – galvassāpes, nespēks, hronisku slimību saasinājums. Tas viss var izjaukt Dvīņu normālo dzīves ritmu. Taču šīs zīmes pārstāvjiem var paveikties biznesā. Daudzi no viņiem tiks galā ar sāncenšu un ienaidnieku intrigām, braucienu vai darījumu rezultātā uzlabos savu materiālo stāvokli, jo īpaši tad, ja sadarbības partneri ir ārzemnieki.

VĒZIS Smaga, kritiska nedēļa, kura aizritēs saspringtā gaisotnē. Nogurums, kas uzkrājies iepriekšējā periodā, var izraisīt problēmas ģimenē vai strīdu ar mīļoto cilvēku. Vēžiem būs grūti saglabāt mieru, palikt uzticīgiem saviem principiem vai pārliecībai. Savukārt tas var izraisīt konfliktus un pašsajūtas pasliktināšanos. Taču daudziem Vēžiem izdosies atgūt zaudēto ticību nākotnei. Iespējami arī jauki pārsteigumi, radinieku apciemojums, mazi ģimenes svētki. 
LAUVA Šonedēļ Lauvas nonāks smagā situācijā, taču tā nebūs bezcerīga, lai gan nekas no tā, ko viņi darīs, nenesīs panākumus. Iespējami lieli finansiāli tēriņi. Jums būs jāliek lietā diplomāta spējas. Perioda sākumā būs jāpieņem svarīgi lēmumi personīgajā dzīvē. Priekšlikumi un jaunas idejas profesionālajā jomā var izrādīties noderīgas, tāpat arī vēlēšanās apgūt jaunas darba prasmes.

JAUNAVA Nedēļas otrajā pusē iespējamas nepatikšanas slepenu nelabvēļu baumu un aprunāšanas dēļ. Tāpēc jums būs jātērē spēki, lai ieviestu skaidrību attiecībās. Šajā periodā iespējama nesapratne un nepatikšanas mājās, mācību iestādē un darbā. Jums neizdosies izvairīties no nevajadzīgām sarunām un nogurdinoša darba ar dokumentiem. 

SVARI Šim periodam būs raksturīgas intrigas, agresija, meli, nodevība. Slepens nelabvēlis var mēģināt likt jums sprunguļus riteņos, taču rezultātā pats iekulsies nepatikšanās. Jums var iestāties apnikums pret darbu, jutīsieties vīlušies itin visā. Šāds stāvoklis var ievērojami pasliktināt dzīves kvalitāti.

SKORPIONS Šonedēļ labi veiksies tiem, kas mācās. Daudziem Skorpioniem kāds sniegs palīdzīgu roku, atbalstu, viņi sajutīs augstāko spēku atbalstu. Šī sajūta dažiem var atjaunot ticību saviem spēkiem. Taču šajā periodā var būt pretrunīgi notikumi, kuru daļa būs saistīta ar Skorpionu aktīvo darbību, bet daļa – ar pasīvu vērošanu. 

STRĒLNIEKS  Strēlnieki var rīkoties neapdomīgi, nevajadzīgi tērēties, iesaistīties avantūristiskos pasākumos. Pieaugs Strēlnieku agresivitāte, viņi var pieņemt nepamatoti stigrus lēmumus. Enerģētiskais potenciāls var samazināties. Iespējams kārdinājums var romantiska tikšanās, kura pēc tam sagādās daudz nepatikšanu. Pārmērīga godkāre un vēlme saraust aizvien vairāk naudas var kļūt par iemeslu nopietniem pārbaudījumiem.
MEŽĀZIS Diezgan saspringta nedēļa emocionālā ziņā – jūtas ņems virsroku pār prātu, un tas var izraisīt kļūdas. Mežāži būs gatavi palīdzēt tuviem cilvēkiem, nerēķinoties ar savu laiku. Šīs zīmes pārstāvji var nonākt sarežģītas izvēles priekšā. Tie, kuri veltī pārāk lielu uzmanību materiālajām vērtībām, var zaudēt vairāk nekā iegūt. Iespējamas problēmas ar īpašumu.

ŪDENSVĪRS Iespējamas strauja noskaņojuma un plānu maiņa. Šonedēļ Ūdensvīriem būs „jāaudzina” raksturs, taču viņiem tas var šķist pilnīgi bezjēdzīgi. Daudzi Ūdensvīri būs pārlieku emocionāli, un tas var izraisīt nogurumu un kļūt par iemeslu aizkaitināmībai nedēļas nogalē. Perioda pirmajā pusē iespējamas kļūdas un krāpšana – jūsu pārliekā uzticēšanās var kļūt par iemeslu finansiāliem zaudējumiem.
ZIVIS Labs laiks komandējumiem, ceļojumiem. Vairākumam šīs zīmes pārstāvju būs augsts enerģētiskais potenciāls. Zivis gaida veiksme, piedzīvojumi, panākumi radošajā darbībā un veiksme darījumos. Varat iegādāties nepieciešamos pirkumus – tie būs veiksmīgi.

GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM