Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 28. septembris – 4. oktobris

 






AUNS Ir iespēja kaut ko sākt no jauna. Centieties neļaut vaļu emocijām un nepalaidiet garām iespējas, kuras pašas „krīt” jums rokās. Mīlestībā šis ir atklātības un atzīšanās laiks. Līdz piektdienai jums būs iespēja salikt visus punktus uz „i”. Savukārt brīvdienās, ja būsiet tikuši skaidrībā par savām jūtām, jau mierīgāk varat sākt veidot attiecības.

VĒRSIS Šonedēļ pārskatīsiet attiecības vai arī saņemsiet jaunus sadarbības piedāvājumus. Daļa sakaru var izjukt, iespējamas šķiršanās. Taču būs arī iespēja rast savstarpēju sapratni, apklāti apspriest visu, kas jūs satrauc. Trešdiena un ceturtdiena piemērota jaunu darbu sākšanai. Romantiskajās attiecībās izdosies viegli pārvarēt barjeras.

DVĪŅI Iespējamas pārmaiņas darbā, kuras jūs uztversiet pārlieku emocionāli. Atklāsies problēmas attiecībās ar kolēģiem, var ātri izcelties konflikti. Otrdien pacentieties tikt ar visu skaidrībā. Šajā laikā pavērsies jaunas perspektīvas, bet idejas un priekšlikumi var pavērt jaunus horizontus. Brīvdienās plānojiet aktīvu atpūtu, varat doties tālos braucienos. 
VĒZIS Šajā periodā jūs gaida notikumu kaleidoskops. Ja esat iemīlējušies, romāns var strauji attīstīties. Arī visās citās jomās gaidāma atjaunotne un nepieciešamība risināt jautājumus radoši. Pacentieties piepildīt savu dzīvi ar dažādiem darbiem, apvienojiet profesionālās intereses ar komunikāciju un citām patīkamām nodarbēm. Iespējams, satiksiet cilvēkus, ar kuriem turpmāk jūs saistīs projekti.
LAUVA Jūsu intereses šonedēļ būs saistītas galvenokārt ar mājām un ģimeni. Laiks īstenot plānus, kurus uz kādu laiku bijāt atlikuši. Pacentieties apvienot savus tuviniekus, risinot kādu kopīgu jautājumu, turklāt jūsu ieguldījumam jābūt gana lielam, lai būtu vēlēšanās iesākto turpināt. Neprecētus Lauvas šajā periodā gaida romantiskas tikšanās. Savukārt notikumiem, kas risināsies nedēļas vidū, būs attālinātas sekas.

JAUNAVA Šonedēļ būs daudz jaunumu. Varat sākt jaunus darbus vai ieviest pārmaiņas jau iesāktajos. Darījumu, braucienu un vizīšu būs ļoti daudz. Neatlieciet uz nākamo nedēļu svarīgus pasākumus un lielus pirkumus. Iespējams, pretējā dzimuma pārstāvji tagad jums izrādīs gana daudz uzmanības. Taču, ja jums ir svarīgas attiecības ar pastāvīgo partneri, centieties viņu neaizvainot un neizraisīt greizsirdību.
SVARI Jums jāpadomā, kurus ienākumu avotus jūs neizmantojat pilnībā. Jums vēl ir mēnesis savus pozīciju nostiprināšanai, kā arī, lai parūpētos par noguldījumiem un akcijām. Pašlaik nedrīkst pieļaut lielus tēriņus – tas jums palīdzēs nostiprināt panākumus, ko esat guvuši beidzamajā laikā. Mīlestība un komunikācija ar tuvu cilvēku šonedēļ sagādās spilgtus iespaidus. Taču visam notiekošajam var būt sekas, kuras izpaudīsies pēc kāda laika.
SKORPIONS Šī nedēļa būs lūzuma posms attiecībās, kuras jums ir ļoti svarīgas. Nozīmīgākie notikumi risināsies trešdien un ceturtdien. Kontrolējiet emocijas, ja šajās dienās plānojat pasākumus, no kuriem ir atkarīgas jūsu nākotnes perspektīvas. Iespējams, jūs saņemsiet atbildes uz jautājumiem, kurus ilgu laiku nevārējāt saņemties uzdot. Taču esiet gatavi tam, ka tad, ja saņemsiet atbildes, jums būs jāpieņem lēmumi, kas var izjaukt jūsu dzīves stabilitāti.
STRĒLNIEKS Lielu daļu sava laika jūs veltīsiet personīgajām darīšanām. Jūsu iztēli var pārņemt kāds noslēpums vai slēpti faktori attiecībās. Savukārt dalība dažādos pasākumos būs noderīga lietišķu sakaru veidošanai nākotnē. Izmantojiet pašreizējās iespējas, arī tad, ja jums uzreiz neizdosies saprast, kurš un kāpēc jums sniedz atbalstu. Tuvākā mēneša laikā varēsiet mierīgākā gaisotnē novērtēt savas jaunās pozīcijas un perspektīvas.
MEŽĀZIS Esiet gatavi mainīt savu pozīciju un īpaši nepretojieties, jūtot, šādi rīkoties jūs piespiež kolēģi vai apstākļi. Nogaidiet, lai situācija noskaidrojas pilnībā. Pirmdien apspriedes, sarunas, sarakste palīdzēs tikt skaidrībā, vai viss norit pēc plāna. Strādājot grupā, tikšanās ar draugiem un citi kopīga darba varianti pašlaik pavērs jums jaunas perspektīvas. Ja plānojat pārmaiņas personīgajā dzīvē, rīkojieties aktīvāk.
ŪDENSVĪRS Jums būs pilnībā jāiedziļinās darbā un ar to saistītu jautājumu risināšanā. Kamēr jūs pilnībā būsiet pievērsušies profesionālajai jomai, var rasties problēmas ar tiem, kas gaida no jums mīlestības izpausmes un uzmanību. Tikšanā vai radiņu plānojiet trešdien vai ceturtdien, ja vēlaties tikt skaidrībā ar savām jūtām. Šīs nedēļas notikumu rezultātā jūs varat nonākt sarežģītas izvēles priekšā. Taču tieši tagad sākas periods, kad jums izdosies veiksmīgi īstenot savus plānus. 
ZIVIS Izmantojiet alternatīvas iespējas savā darbā. Priekšlikumi un jaunas idejas var izrādīties noderīgas, tāpat arī vēlēšanās apgūt jaunu darbības jomu. Šonedēļ varat plānot komandējumus, dalību semināros. Iespējamas gan romantiskas, gan lietišķas iepazīšanās, kurām būs svarīga nozīme jūsu dzīvē. Visu svarīgāko paveiciet šonedēļ.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM