Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 21. – 27. septembris

 






AUNS Būs daudz jaunu iespēju. Nepalaidiet garām izdevību sākt vai paplašināt savu biznesu, nodibināt lietišķus sakaru, apspriest ar partneriem perspektīvas. Problēmas var radīt steiga, nesaskaņota rīcība kolektīvā, pārmērīgas ambīcijas. Nosakiet prioritātes un dariet visu pēc kārtas. Pirmdien iespējamas pozitīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē, taču sestdien var nākties atgriezties pie veco problēmu risināšanas.
VĒRSIS Ja nedēļas sākumā uzreiz ieiesiet pareizajā ritmā, paspēsiet paveikt ļoti daudz. Trešdien negaidīti pavērsies vilinošas perspektīvas. Neatsakieties no priekšlikumiem un neapstrādājieties pie sasniegtā. Varat sākt mājokļa pārkārtošanu, iegādāties jaunus interjera priekšmetus. Romantisko un sapņaino noskaņojumu nedēļas nogalē nomainīs vēlme darboties aktīvāk un dinamiskāk.
DVĪŅI Jūs gaida daudzi un daudzveidīgi notikumi. Esiet gatavi ātri mainīt plānus atkarībā no apstākļiem. Iztraucēt jūs ceļā uz panākumiem var tikai pārlieku emocionāla attieksme pret notiekošo. Apkārtējo cilvēku uzvedības motīvos iedziļināsieties vēlāk, bet pašlaik izmantojiet iespēju sākt jaunus projektus un dibināt izdevīgas pazīšanās. Turklāt jums jārīkojas izlēmīgi jau no pirmdienas. Trešdienu atvēliet atelpai, varat doties iepirkties.
VĒZIS Labs laiks braucieniem un perspektīvu paplašināšanai. Nenāks par sliktu mazliet egoisma – radinieku problēmām veltīsiet laiku vēlāk. Jaunus darbus ieteicams sākt trešdien. Šajā dienā pievērsiet uzmanību saņemtajai informācijai, priekšlikumiem un idejām. Sākot ar piektdienu problēmas var sagādāt finansiāli darījumi. Tēriņus samaziniet līdz minimumam vai vairāk laika veltiet garīgām vērtībām, komunikācijai ar tuviniekiem, savam hobijam.
LAUVA Pašlaik jūsu enerģija kūsāt kūsā, tāpēc neatlieciet jaunu ideju īstenošanu uz vēlāku laiku. Materiālus jautājumus labāk risināt nedēļas pirmajā pusē, bet personiskas pazīšanās dibināt trešdien. Nekas īpašs nav jādara, vienkārši ļaujiet tuvam cilvēkam parūpēties par jums, atklājiet savas jūtas un vēlēšanās. Brīvdienās nesteidzieties kaut ko mainīt. 

JAUNAVA Esiet prātīgi, citādi dažas pārmaiņas var izjaukt jūsu dvēseles mieru. Nepārdzīvojiet priekšniecības nesavaldības vai tuva cilvēka neiecietības dēļ. Nodaliet būtisko no otršķirīgā. Pavērsies daudzas iespējas, taču vienatnē jūs neko daudz nesasniegsiet. Trešdien lieciet lietā savas analītiskās spējas – tādējādi jums izdosies ievirzīt notikumus jums izdevīgā gultnē. Brīvdienās veltiet laiku savai veselībai un ārienei.
SVARI Svarīgākos darbus pacentieties paveikt pirmdien. Gan darbā, gan personīgajā dzīvē ir iespēja gūt panākumus un sasniegt mērķi. Taču jābūt savaldīgiem, lai nesarunātu lieku un saglabātu stabilas attiecības gan mājās, gan darbā. No otrdienas līdz ceturtdienai varat pārkārtot mājokli, bet trešdien iegādāties nepieciešamās lietas. Brīvdienās varat pamainīt imidžu, sākt apgūt jaunu fizisko vingrinājumu kompleksu.
SKORPIONS Iespējamas ļoti nozīmīgas pārmaiņas. Tikšanās un šķiršanās var izraisīt kardinālas pārmaiņas jūsu dzīvē. Ja ir pienācis laiks atvadīties no cilvēka, kurš jums kļuvis svešs, necentieties viņu noturēt. Nedēļas sākums labvēlīgs jaunu projektu un mācību uzsākšanai. Braucieni un komandējumi paplašinās jūsu perspektīvas un palīdzēs nodibināt izdevīgas pazīšanās. Piektdien un sestdien konflikts ar partneri var kļūt par iemeslu attiecību saraušanai. 
STRĒLNIEKS Jūs esat uz pozitīvu pārmaiņu sliekšņa. Sapņojiet, radiet idejas, paplašiniet noderīgu sakaru loku – tas viss var noderēt. Taču neesiet pārlieku atklāti un neuzspiediet savu viedokli apkārtējiem. Pirmdien un otrdien varat sākt jaunu projektu īstenošanu. Ģimene pašlaik ir jūsu lielākais balsts, tāpēc neaizmirstiet izrādīt uzmanību saviem tuviniekiem. Trešdien varat risināt nekustamā īpašuma iegādes vai mājokļa rekonstrukcijas jautājumus.
MEŽĀZIS Šonedēļ jūs varēsiet īstenot savas idejas. Iespējami finansiāli ienākumi vai lietišķi priekšlikumi ar labām perspektīvām. Trešdien pievērsiet uzmanību pārmaiņām vidē, kur atrodaties, izmantojiet iespēju atjaunot attiecības vai pavadiet vakaru kopā ar tuvu cilvēku. Šajā dienā iegādātie pirkumi sagādās daudz pozitīvu emociju. Pārējās nedēļas dienas vēlams pilnībā veltīt darbam.
ŪDENSVĪRS Ūdensvīriem neizdosies izvairīties no fiziskas pārslodzes un stresa. Bet, ja vēlaties apmierināt savas ambīcijas, esiet gatavi daudz strādāt. Mājoklī radiet komfortablu un harmonisku gaisotni. Tas simboliski palīdzēs jums atbrīvoties no nevajadzīgām mantām. Savukārt pašā nedēļas sākumā lieciet saprast mīļotajam cilvēkam, ka jūs domājat par viņu un kaļat nākotnes plānus. Visus svarīgos jautājumus atrisiniet līdz brīvdienām.
ZIVIS Ja jums ir nopietni nodomi, neatlieciet to īstenošanu. Iespējams virsstundu darbs, jauni lietišķi priekšlikumi. Neatsakieties un nepalaidiet garām iespēju atrisināt ar karjeru saistītus jautājumus, jo tik drīz šādas iespējas vairs nebūs. Personīgajās attiecībās negaidītas un patīkamas pārmaiņas iespējamas trešdien. Labāk neko neplānojiet, vienkārši esiet notikumu centrā. Svētdienu vēlams pavadīt svaigā gaisā.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM