Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 14. – 20. septembris

 




AUNS (21.03.—20.04.) Šajā laikā jāizvairās no greizsirdības scēnām, ģimenes strīdiem, konfliktiem darbā un situācijām, kur iespējama izspiešana. Lai gan Auni velēsies dzīvot mierīgi un saskaņā ar sevi, to īstenot traucēs sadzīves, sociālie vai politiskie apstākļi. Bieži vien būs grūti saprast citus cilvēkus un viņu emocijas. Tā rezultātā Auni var būt pārlieku prasīgi pret citiem un sabojāt attiecības.
VĒRSIS (21.04.—21.05.) Vērši būs aktīvi un labā noskaņojumā. Šo laiku ieteicams veltīt apģērba iegādei, sadzīves rūpēm, bet galvenais – ēst kvalitatīvu pārtiku un piekopt veselīgu dzīvesveidu. Dodieties pastaigās, rūpīgi vēdiniet telpas. Ieteicami viegli ēdieni un ārstniecisks ūdens. Labs laiks kopīgām intelektuālām nodarbēm ar ģimenes locekļiem, bērniem. Var ierasties ciemiņi.
DVĪŅI (22.05.—21.06.) Jūs var pārsteigt necerēta veiksme, lieli panākumi darbā, peļņa darījumos, kur uz to nemaz neesat cerējuši. Var riskēt ar lielu naudu, droši pieņemt neordinārus lēmumus. Jums var tikt piedāvāts apšaubāms darījums, tāpēc esiet modri. Taču šis periods ir labvēlīgs jebkādām komerciālām aktivitātēm – līgumu un vienošanos slēgšanai, attiecību uzlabošanai ar vadību, ietekmīgiem cilvēkiem, oficiālu instanču apmeklēšanai. Iespējams, saņemsiet finansiālu palīdzību jaunu projektu īstenošanai.
VĒZIS (22.06.—22.07.) Šajā laikā var izdoties veiksmīgi pabeigt darbus, kurus esat atlikuši uz vēlāku laiku. Labs laiks ilgtermiņa projektu plānošanai -- rīkojieties apdomīgi, taču neatkāpieties no savas ieceres. Lai viss noritētu un tiktu pabeigts veiksmīgi, vēlams lūgt pieredzējuša cilvēka padomu. Izdosies veiksmīgi atrisināt jautājumus oficiālās instancēs. Šajā periodā uzlabosies arī materiālais stāvoklis.
LAUVA (23.07.—23.08.) Izdosies labi organizēt un veiksmīgi saplānot biznesu, veiksies profesionālajā jomā, sabiedriskajā darbībā un administrēšanā. Uzlabosies finansiālais un sociālais stāvoklis, taču, lai tā notiktu, jums būs pamatīgi jānopūlas. Veiksmīgs laiks korporatīvajam biznesam, ilgtermiņa darījumu un līgumu slēgšanai. Pieaugs jūsu prestižs, autoritāte un vadības labvēlība.
JAUNAVA (24.08.—23.09.) Pieaugs cīņasspars, vēlme sasniegt savu mērķi. Tajā pat laikā, rīkojoties gluži spontāni, jums izdosies pārvarēt visus šķēršļus. Tā kā jūs pastāvīgi rīkojaties pēc saviem ieskatiem un neļaujaties ietekmei no malas, savu tuvinieku acīs jūs esat spēcīga un pievilcīga personība. Līdera īpašības, ko atklāti demonstrēsiet, vairos pašcieņu. Tādējādi jūs iegūsiet vairāk sekotāju.
SVARI (24.09.—23.10.) Augsta darba efektivitāte, acīmredzams progress darījumos, jo īpaši tiem, kuri darbojas korporatīvajā biznesā vai politikā. Svari var mainīt darbības veidu, stilu, amatu. Interese par zinātniskiem pētījumiem un dažādiem eksperimentiem, vēlēšanās ieviest reformas profesionālajā jomā un uzņēmējdarbībā. Labs laiks politiķiem, militārpersonām, lieliem uzņēmējiem, zinātniekiem.
SKORPIONS (24.10.—22.11.) Jūsu plānos iejauksies tikšanās ar neordināriem cilvēkiem vai draugiem. Labs laiks elektronikas, orgtehnikas un sakaru līdzekļu iegādei, darba vides modernizēšanai un attiecību uzlabošanai ar kolēģiem un partneriem. Saņemsiet nepieciešamo informāciju, labas vēstis. Veiksmīgi atrisināsies daži finansiāli jautājumi. Izdosies nodibināt jaunas noderīgas pazīšanās. Nelieli braucieni būs interesanti un perspektīvā nāks par labu jūsu darbībai.
STRĒLNIEKS (23.11.—21.12.) Viss, ko šajā periodā darīsiet, būs ilgtermiņā, labi veiksies plānošana. Strēlniekiem, kuriem pieder liels nekustamais īpašums vai kapitāls, vērīgi jāseko situācijai, lai nepalaistu garām īsto brīdi, kad var gūt vislielāko labumu. Šajā laikā var sākt mājas celtniecību, iegādāties lauksaimniecības zemi utt. Lietišķie sakari, kurus nodibināsiet šajā nedēļā, lieti noderēs nākotnē.
MEŽĀZIS (22.12.—20.01.) Veidojiet stabilu materiālo bāzi un parūpējieties par drošu aizmuguri. Šajā laikā spēsiet ar vēsu prātu novērtēt problēmas, kuras radušās darījumos un finanšu jomā. Būs nopietni jāstrādā, lai ieliktu stiprus pamatus panākumiem nākotnē. Labs laiks ražošanas un finansiālās disciplīnas nostiprināšanai, stabilu un ilgstošu kontaktu nodibināšanai ar partneriem un kolēģiem, priekšniecību, ietekmīgiem cilvēkiem.
ŪDENSVĪRS (21.01.—19.02.) Piemērots laiks jaunu darbu sākšanai, sporta nodarbībām. Ūdensvīri daudz kontaktēsies, uzņemsies atbildīgus darbus. Spēsiet dinamiski plānot, koordinēt darbību, savukārt uzņēmība komunikācijā ar kolēģiem un darījumu partneriem palīdzēs sasniegt mērķi. Turklāt jūsu iniciatīvas tiks pienācīgi novērtētas. Labs laiks sarunām, turpmākās darba stratēģijas apspriešanai. 
ZIVIS (20.02.—20.03) Šajā laikā visspilgtāk izpaudīsies tādas rakstura īpašības kā pacietība, savaldība un mērķtiecība, kā arī rakstura stingrība un prasīgums gan pret sevi, gan citiem cilvēkiem. Šonedēļ noslēgtie līgumi un sadarbības vienošanās būs ilgstošas. Īpaši labvēlīgs laiks mācībām vai to pabeigšanai, kā arī visiem darījumiem, kuri saistīti ar zemes īpašumiem, derīgo izrakteņu ieguvi. Savukārt profesijas maiņa nākotnē var uzlabot kopējo situāciju.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM