Pāriet uz galveno saturu

10 lietas sieviešu garderobē, ko vīrieši patiesi ienīst

Foto: Sieviete kombinezonā, jumpsuit. Photo by Claudia Barbosa from Pexels

 Vai Tev ir kādreiz nācies būt situācijā, kad esi sapucējusies, lai dotos laukā no mājas, bet  Tavs vīrietis palūdz Tev aiziet pārģērbties? Sievietes parasti ir atvērtākas pret jaunajām modes tendencēm nekā vīrieši, labprāt mīl izmēģināt jaunas krāsas un siluetus, kamēr vīrieši šīs sieviešu modes kaprīzes nespēj novērtēt. Dažkārt šīs pretenzijas paliek noklusētas, bet citreiz var būt par nopietnu strīdu avots. Pirms viss kļuvis pavisam ļauni, esam sagatavojuši 10 modes tendences, kas varētu nepatikt tavam puisim.

1. Gaisīgās kaprona kleitas

Gaisīgās kaprona kleitas, kas rada vieglu mākoņa efektu, sievietēm liek justies rotaļīgām, kamēr stiprais dzimums ne vienmēr to novērtē. Vīriešuprāt, šādas kleitas neuzsver sievietes dabiskos dotumus un izskatās dīvaini un bezveidīgi.

2. Peplum tipa topi

Lai gan Peplum tipa topi it kā izceļ sievietes vidukli, tomēr daudzi vīrieši uzskata, ka to apakšdaļa pārāk pievērš uzmanību tieši augšstilbiem un gurniem, kas ne vienmēr ir īstā vieta, ko sievietē akcentēt.

3. Kombinezoni

Vīrieši, kuri mīl sievišķību savās sievietēs, visbiežāk nebūs kombinezona tipa apģērbu piekritēji. Lai gan daži modeļi ir veidoti sievietes augumam labi pieguļoši, tomēr vīrieši nereti uzskata, ka šis apģērbs izskatās kā aizlienēts no mazuļa.

4. Kleitas ar kuplām volānu piedurknēm

Lai gan daudzas sievietes uzskata, ka kleitas ar kuplām volānu piedurknēm ir dramatiskas, ērtas un romantiskas, vīrieši nav sajūsmā par šo trendu. Daudzi uzskata, ka sievieti tas padara pārāk lielu un masīvu ar neproporcionāli platiem pleciem.

5. Harēma bikses

Harēma kuplās bikses, kas pie potītes ir cieši savilktas, ir apģērba gabals, ko daudzi vīrieši patiešām ienīst. Lai gan sievietes atzīst, ka šīs bikses ir ērtas, daudzas tās kautrējas vilkt publiski, jo nenoliegsim, ka to mucveida siluets ar zemo kājstarpi nebūt neglaimo augumam.

6. Bermudu šorti

Bermudu šorti, pazīstami arī kā brīvā laika šorti vai kleitu šorti, ir īsu bikšu veids, ko biežāk valkā sievietes un vīrieši pusmūžā. Kāpēc tavs vīrs vai draugs tos ienīst? Tie padara Tavas kājas vizuāli īsākas nekā tās patiesībā ir. Turklāt, lai šos šortus sakombinētu ar gaumīgu apģērbu, ir jābūt labai stila izjūtai – viena kļūda un rezultāts ir ļoti bēdīgs.

7. Mini somiņas

Protams, ka lielākā daļa dāmu mīl somiņas, bet ir viens somas tips, ko tavs vīrietis nebūt nedievina – tās ir mini somiņas. Viņi nereti skatās uz šo priekšmetu kā lieku, nepraktisku krāmu, kas īsti nekam neder.

8. Aviatoru saulesbrilles

Gandrīz ikvienai no mums ir saulesbrilles, dažām mājās ir pat veselas saulesbriļļu kolekcijas ar dažādiem modeļiem un krāsām. Tomēr, ja tavā arsenālā ir arī aviatoru saulesbrilles – iespējams, no tām labāk atteikties. Vīrieši aiz šo briļļu ietvariem nesaskata sievu vai draudzeni, bet drīzāk lidmašīnas pilotu.

9. Baggy tipa džinsi

Brīvs konusveida siluets, bieži vien ar augstu vidukli un platu taisnu siluetu nav apģērbs, ko liela daļa vīriešu grib redzēt savām sievām vai draudzenēm mugurā. Šie džinsi, viņuprāt, piešķir augšstilbiem un kājām pārāk milzīgu apjomu un nerada labi veidotu kāju siluetu.

10. Krāsainas, lētas rotas

Košas plastmasas bumbiņas vai nostaļģiski savērtie gliemežvāki vai tamborētas krelles daudziem vīriešiem šķiet pārāk bērnišķīgas.  Protams, ka vari tās lietot, bet varbūt uzjautā – ko viņš par tām domā.

Ja kāda no minētajām lietām ir arī Tavā garderobē un Tu pati ar to jūties ērti – tad viss kārtībā!

Tomēr, ja vēlies būt pārliecināta, ka šādā tērpā ejot blakus savam vīrietim, esi tā sieviete, ar kuru viņš lepotos un nevēlas noslēpt no apkārtējo skatieniem  – tad varbūt izvairies no šiem apģērba gabaliem un aksesuāriem  vai pārliecinies, ka Tavam draugam patiešām nav iebildumu pret tiem!

Taču, ja patiešām vēlies šīs lietas savā garderobē, tad varbūt ir vērts pakonsultēties ar kādu profesionālu stilistu, kas palīdzēs saprast, kā tieši tās vislabāk kombinēt un valkāt, lai tās izceltu tevī pašu skaistāko!


Avots: 1188.lv

GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM